Delavnice učenja

Z delavnicami učenja pridobite na različnih področjih.

Na duhovnem področju se naučite:

  • kako meditirati,
  • katere tehnike meditacije poznamo,
  • odkrivamo, katera tehnika vam najbolj odgovarja ter prinese največ pozitivnih učinkov

Na šolskem področju so ponujene:

  • delavnice klasičnega učenja, in sicer z otroki, starimi od 8 do 11 let. Učenci spoznajo svoj učni tip, si učenje prilagodijo temu, spoznavajo, s katerimi načini učenja si zapomnijo največ, kateri načini učenja so primerni za določen predmet ipd.
  • inštrukcije iz slovenščine,
  • delavnice kreativnega razmišljanja, ki pripomorejo k učinkovitejšemu pomnjenju. Mnogokrat ljudje zmotno mislimo, da imajo samo otroci plastične možgane, torej možgane, ki si hitro in lahkotno zapomnijo snov, podatke ipd. Sama sem prišla v stik s teorijo, ki mi je zelo blizu in nikogar ne potiska ob rob. Teorija pravi, da je razmišljanje veščina, ki se je lahko priuči vsak, ne glede na starost, izobrazbo, IQ … Delavnice potekajo v sklopih po 10 ali 12 srečanj. Namenjeno je vsem, ki želite razgibati možgane, zato starostne omejitve ni, skupine pa se zaradi različnih predznanj in izkušenj delijo po starosti (1. skupina: 8-11 let, 2. skupina: 12-15 let, 3. skupina: 16-19 let, 4. skupina: 20-100 let).
  • delavnice meditacije za otroke, na katerih se otroci naučijo meditirati, preko različnih zgodb prihajajo v stik s samim seboj, si oblikujejo vrednotni sistem, pozitiven odnos do sebe in družbe. Nekaterim delavnicam se lahko pridružite tudi starši, se naučite voditi otroka po meditativni poti, hkrati se z njim povežete in razvijete tudi sebe. Delavnice so primerne za otroke od 5. do 13. leta. Vse starejše otroke lahko priključite k skupinskim meditacijam za odrasle. Termini so razpisani v koledarju.

CENIK

delavnica klasičnega učenja45 min15 eur
inštrukcije 45 min15 eur
delavnica kreativnega razmišljanja90 min 20 eur
delavnica meditacije za otroke45 min15 eur
meditacije za otroke in starše45 min25 eur

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041 436 959 ali pišete na e-naslov sepetdotika@gmail.com.