O meni

Verjamem, da nas naša lastna duša popelje do človeka, ki nam lahko da, kar v tistem trenutku potrebujemo. Pomagam vam lahko odkriti poti, ki vas bodo popeljale iz vaših stisk, iz vaših izzivov …

Kdo sem? Sem Andreja, po profesiji učiteljica slovenščine in diplomirana pedagoginja. Moje poslanstvo je tako z vso mojo formalno in neformalno izobrazbo povezano z ljudmi.

Podjetje Šepet dotika je nastal kot posledica intenzivnega obdobja moje osebne rasti. Kaj se je dogajalo? V bistvu, kaj se ni … Pred šestimi letimi mi je zaradi izziva, ki je name padel kot bomba, življenje začelo polzeti iz rok. Kako je to izgledalo? Ničesar si nisem mogla zapomniti, niti ne vsakdanjih malenkosti (npr. kaj mi ljudje govorijo v tem trenutku – sploh nisem zmogla te koncentracije). Nisem vedela, kako sem sploh preživela dan, na vse sem zelo burno odreagirala, bila sem ponižana (no, tudi sama pri tem nisem bila nek angelček), žalostna, jezna, razočarana nad seboj, življenjem, ljudmi … Tako zelo sem si želela čas, ki bi bil namenjen samo meni, brez zunanjih motečih dejavnikov (in teh res ni bilo malo). Vsak dan so moja čustva nihala iz ene skrajnosti v drugo: en trenutek srečna, da imam dva čudovita otroka ter ljubečega in razumevajočega moža, naslednji trenutek sem želela pobegniti od njih (v bistvu od vseh ljudi) v svet osame, tišine. Vsak dan sem bíla bitko s krivdo, ker sem si želela dejavnosti, ki se jih bom udeležila sama. (Tudi okolica je pripomogla, da je bila krivda še večja: Kakšna mama pa si? A spet si dala otroke na počitnice? Kam pa spet greš?) Stalno so me nažirale misli, koga sem/bom s svojo (pretirano) iskrenostjo užalila (v smislu ‘kaj bodo pa ljudje rekli’) in še bi lahko naštevala.

Sama sem šla čez postopek zacelitve duše. Ni bila lahka pot. Vsakodnevno prelivanje solza. Da ne bo pomote: nisem jokala v realnosti, jokala je moja duša. Vsak dan sem šla v meditacijo in vsak dan sem jokala. Vsakič že med postopkom sproščanja. Pa zakaj toliko jokam, sem se spraševala, a počasi sta se moja duša in srce celila. 6 let je trajal proces. Mogoče dolgo časa, jaz pa pravim, da ravno prav. Čez proces sta me vodili enkratni osebi, človeka, ki sta svojemu delo močno predana. Pokazala sta mi pot in me spodbujala, da jo tudi sama prehodim. Nudila sta mi pomoč, ko sem jo potrebovala. Sedaj je čas, da pomagam naprej …To je moja srčna želja od otroštva: da pomagam ljudem in sedaj jo uresničujem.

S tem kažem svojo predanost ljudem, hkrati pa sem predana tudi nebeškemu svetu, ki mi je tekom let nudil podporo. Želim biti njihov glas za vas, ki iščete podporo.

Ponudim vam lahko točno tisto, kar tisti trenutek potrebujete. Ste tudi vi utrujeni, jezni, razočarani? Iščete trenutek oz. čas samo zase? Bi radi bili v kotičku sveta, kjer vas nihče ne moti? Mogoče iščete dobro masažo? Bi radi svojega otroka popeljali v svet učenja, meditacije? Mogoče sebe? Mogoče se soočate s stisko v partnerskem odnosu, mogoče bi želeli izboljšati odnos z otrokom, mogoče vam je umrl bližnji in ga še vedno pogrešate … Če ste na katerokoli vprašanje odgovorili z DA, potem rešitev najdete pri meni. Dovolite, da vam pomagam.

Kako se semkaj vklaplja masaža telesa? Bolj prizemljeni ljudje se lahko poslužite klasične masaže brez analiziranja. Vseeno pa je moja naloga, da vam povem, da nam bolečine v telesu skušajo sporočiti, kaj lahko v življenju popravimo. To ni le klasična masaža, kjer sproščamo mišice. To je masaža, preko katere boste ugotavljali točke življenja, ki jih lahko na takšen ali drugačen način izboljšate.

V svojem 6-letnem obdobju sem pridobila mnoge certifikate in opravila veliko število dodatnih izobraževanj, ki so mi pomagali, da sem splezala iz svoje globeli, in da sedaj pomagam tudi vam. Pridobila sem naziv:

  • maserka,
  • učiteljica meditacije,
  • medij,
  • meditacijska terapevtka,
  • terapevtka za žalujoče.