Meditacija

Meditacija je tehnika sproščanja telesa, duha in uma. V današnjih časih  nam manjka povezave s samim sabo, s svojo notranjo tišino. Prevečkrat hitimo in se nimamo časa posvetiti samemu sebi. Mnogokrat bi bilo dobro, da se vprašamo, kako smo v resnici, kaj si iz srca želimo, saj naša duša pozna vse odgovore. V našem centru se bo z meditacijo poskrbelo, da se uravnovesite, da najdete svojo notranjo moč, da zgradite sebe kot osebo in kot dušo. Pregovor, naj najprej pometemo pred svojim pragom, je še kako zgovoren. Z meditacijami želim poskrbeti, da boste sebe postavili na prvo mesto, da se boste vzljubili, da boste do sebe tolerantni, da se boste sprejeli takšne, kot ste, da boste radovedni, pripravljeni na spremembe, najbolj pomembno pa: da si boste vzeli čas zase, ker vam to pripada.

KAJ VAM NUDIMO?

vrsta storitvetrajanjecena
angelska terapija osebno ali na daljavo80–90 min90 eur
kratka kanalizirana sporočila (samo po e-mailu)/20 eur
rezanje eteričnih vezi60 min60 eur
pomoč pri uravnovešanju čaker s simbolom neskončnosti60 min60 eur
terapija Akaških zapisov90 min90 eur
regresija140 min150 eur
družinsko drevo – čiščenje DNK-zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev90 min90 eur
medijstvo40–60 min60 eur
meditacija s pokojnikom40–60 min70 eur
individualno svetovanje60 min60 eur
skupinska meditacija45–60 min20 eur
ACCES BARS TERAPIJA (novo!!!)60-90 min80 eur

Cenik velja od 1. 1. 2021. Pridružujem si pravico do spremembe cenika in terapije, v kolikor se oceni, da je to v vaše najvišje dobro.

OPISI TERAPIJ

Angelska terapija na daljavo ali osebno***

Terapija je rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno vašim najglobljim željam. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.

Kako poteka osebna terapija?

 • Najprej sprostimo iz telesa ves stres in vas pripravimo na zdravilno popotovanje.
 • Popeljemo vas v globoko meditativno stanje, kjer ste pripravljeni sprejeti zdravilne procese.
 • Na 1. stopnji terapije prečistimo vse navezave in težke energije, da bi skozi vas lahko tekla močna energija in da bi lahko sprejeli visoke zdravilne frekvence nadangelov. Očisti se vse negativne vibracije in podpre vašo auro; to opravim terapevtka s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov.
 • 2. stopnja terapije je namenjena čiščenju in uravnovešanju pomembnih energetskih centrov v vašem telesu – vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami; tukaj vam pomagam terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov in s pomočjo nadangelov.
 • V 3. stopnji terapije se posvetimo individualni obravnavi, kjer zaupate, kaj je tisto, kar vas v življenju blokira, se ne more uresničiti ali pa čutite, da potrebuje razbremenitev. Nadangelska moč pomaga pri čemerkoli želite, pa če je to zdravljenje preteklosti, slabega počutja, pomanjkanje financ ali ljubezni in še in še. (Več opisov sledi na samem mestu izvajanja terapije.)
 • Zaključek terapije vključuje predajo informacij, kaj so angeli povedali med samo terapijo in kaj vam svetujejo za nadaljnje, uspešne korake in pozitivne okoliščine življenja.

Kako poteka zdravljenje na daljavo?

Na e-poštni naslov sepetdotika@gmail.com pošljite sporočilo, da se želite prijaviti na terapijo. V sporočilo pripnite svojo novejšo fotografijo in kratkim opisom vašega izziva ali pa tistega, kar želite izboljšati s samo terapijo in nadangeli. Poslala vam bom podatke za vplačilo prispevka za terapijo. Po poravnanem prispevku se dogovorimo za najbolj ustrezen čas za izvedbo terapije. Najbolje jo je namreč izvesti v času, ko lahko po njej počivate in se prepuščate angelskim energijam, ki jih boste začutili. Po e-pošti vam bom poslala tudi navodila, kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v vaše najvišje dobro.

Individualno svetovanje***

Za individualno svetovanje se odločite, ko:

 • ste v stiski zaradi katerekoli težave, ki se vam pojavlja v življenju,
 • ne veste, katero terapijo izbrati,
 • ne veste, kako ukrepati naprej,
 • iščete smisel življenja,
 • potrebujete pogovor o nadaljnih korakih življenja,
 • nimate nikogar, s katerim bi se pogovorili o težavah,
 • žalujete,
 • ste osamljeni …

Tu bom za vas, vas bodrila in s pomočjo nebeških bitij vodila proces vaše trasformacije.

Kratka kanalizirana sporočila***

Kratka kanalizirana sporočila si izbereš, ko želiš kratek napotek v svojem trenutnem obdobju življenja. Mogoče ne veš, kako naprej, mogoče si se s kom sprl in ne veš, ali ta odnos še kam pelje. Si želiš novo službo? Angeli ti bodo povedali, kaj je tvoj naslednji korak.

Rezanje eteričnih vezi***

To terapijo izbereš, v kolikor:

 • ste v konfliktu z drugo osebo,
 • imate občutek, da se stalno zapletate s to osebo,
 • ne morete prenehati misliti (ali celo sanjate) osebo ali dogodek, zaradi katerega ste sprti,
 • ste energijsko izčrpani po pogovoru z osebo ali se po pogovoru slabše fizično počutite,
 • samo omenijo osebo, v telesu začutite fizično senzacijo,
 • prihaja do nenadzorovanih izbruhov čustev glede osebe ali situacije.

Pomoč pri uravnovešanju čaker s simbolom neskončnosti***

Izberite to terapijo v kolikor:

 • imate občutek, da določeno področje vašega življenja ne deluje tako, kot bi moralo (odnosi, družina, komunikacija, motivacija …),
 • stojite na mestu in ne znate stopiti naprej,
 • se soočate s strahovi na različnih področjih (služba, samostojna pot, pogovor z določeno osebo …),
 • želiš izvedeti, kaj je tisto, kar te drži nazaj, ti vzbuja strahove …,
 • čutiš žalost, prizadetost zaradi kakšnega dogodka, jezo, zapuščenost,
 • želiš razumeti svoje ravnanje v določenih situacijah.

Terapija Akaških zapisov***

Terapija je primerna za ljudi, ki so sposobni globokih meditacij in popotovanja v svojo najglobljo bit, saj je sama terapijo vodena skozi globoko meditacijo aktivacije zapisov. Pomembno za to terapijo je, da imate namen, da želite zdraviti področja svojega življenja z RAZUMEVANJEM. Primerna je torej za večne iskalce resnic in za tiste, ki veste, da ste vi vir vsega.

1. faza: ZGODBA o tem, kaj se dogaja.

Ozaveščanje vaših izzivov in namenov. Prihajanje v stik z resnico o vaših pravih občutjih in doživetjih, brez sodbe ali strahu.

2. faza: VZROKI in POGOJI

Tukaj se dela na razumevanju vzrokov.  Raziskuje se prepričanja glede situacije. Raziskuje se misli glede situacije. Poskušamo razumeti, kaj je privedlo do situacije. Ugotovimo, ali težava izvira iz tega življenja ali prejšnjega. Vključimo vse faktorje okolice, okoliščin, vplive preteklih izkušenj in podobno. Ko pridemo do razumevanja lahko nastopi zdravljenje duše.

3. faza: RESNICA DUŠE

Faza, kjer se poišče resnica duše. Ne resnica ega. Ampak resnica duše. Vse se pogleda s stališča globljega razumevanja in ljubezni. Odprejo se novi zapisi polni ljubezni, ki lahko ozdravijo marsikatero globoko rano in pride do iniciacije novih izkušenj, ki jih želite doživeti.

Vabljeni na terapijo mogočnosti! 

Regresija***

Odbile so ure preteklosti, a njihov kazalci tečejo še danes. Kje  vse smo bili in kaj vse smo doživeli. Kaj vse izkusili in se naučili. In mnogo tega se učimo še danes. Ali čutite, da ure preteklosti kličejo po vaši pozornosti? Ali imate občutek, da določeni vaši izzivi koreninijo v davni preteklosti? V vaših prejšnjih življenjih?

Regresija v prejšnje življenje je izjemno popotovanje, kjer vas regresoterapevt/ka vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom zdravljenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja. Mnogo izkušenj, ki ste jih doživeli v prejšnjih življenjih so vas lahko zaznamovale. Morda niste oddelali določenih lekcij z določenimi ljudmi. Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane travme, strahove ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje. Uravnovešanje vzroka je bila vedno prava pot za mnogo težav in v kolikor je ta vzrok izjemno »star«, vas popeljemo v njegovo srce, da bi lahko zadihali v novem ritmu življenja.

Izberite regresijo v kolikor:

 • imate močne meditativne sposobnosti in se lahko predajate meditativnim procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav,
 • ste se sposobni globoko sprostiti,
 • v kolikor imate strahove ali izzive, ki jih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij,
 • v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali,
 • želite prerezati določene vezi z dotičnimi ljudmi ali situacijami,
 • bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan,
 • bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa ne najdete vzrokov nastanka le-te,
 • bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah,
 • bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev,
 • v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev,
 • v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes,
 • v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori in še in še.

Družinsko drevo – čiščenje DNK-zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev***

Družina. Z njimi nas povezujejo najmočnejše vezi ljubezni, a včasih tudi bolečine. Družina nam veliko da. Zavetje, izkušnje, spodbudo. A ker so družinski člani tudi le samo ljudje, velikokrat predajo tudi svoje vzorce, ki pa nam niso pisani na našo individualno kožo izkušenj.

Spoznajte družinsko drevo. To je prav posebna terapija, ki bo iz vas dobesedno luščila vse, kar vam je bilo predano iz naslova družine, a nikakor ne sodi na vaše želje za prihodnost. To je povsem drugačna terapija, ki ste jo vajeni in vam bo pomagala pri razrešitvi globokih zapisov družinskih vzorcev.

V terapiji vas popeljem do vašega družinskega drevesa, kjer boste »pobrskali« po podzavesti in ozavestili bolečine in vzorce in naslova družine. Prebudili se bodo globoki spomini, ki ste jih morda že zdavnaj zavestno pozabili, a na podzavestni ravni še vedno komunicirajo z vami in prihajajo na plano v obliki izzivov v vaših ostalih odnosih (sodelavci, partnerji, prijatelji idr.) in okoliščinah. Morda poustvarjate odnose in situacije vaših staršev, kar pa vam predstavlja težave glede na vaš individualni zapis duše in osebnosti. To energijo tako poustvarjate povsem na podzavestni ravni glede na opazovane odnose in dogodke od vašega otroštva do danes. Želite drugače? Želite posaditi svoje drugačno drevo?

Izberite terapijo »Družinsko drevo« v kolikor:

 • čutite, da ponavljate težke družinske situacije,
 • čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, stricev, tet …),
 • čutite žalost zaradi izgube družinskih članov,
 • čutite žalost zaradi strtih družinskih odnosov,
 • imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih,
 • čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili,
 • bi radi izboljšali odnose v družini,
 • kolikor bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu,
 • bi radi zdravili svojega notranjega otroka,
 • si želite vrniti energijo, ki ni vaša z namenom, da se osvobodite težkih vibracij (vrnejo se lahko tako težki, čustveni kot tudi fizični zapisi – fizične travme ali podedovane bolezni na energijski ravni),
 • bi radi pozdravili otroške strahove in bolečine,
 • si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine,
 • si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih,
 • bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev,
 • si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo.

Medijstvo***

Medijstvo je komunikacija z onostranstvom, s preminulo dušo osebe. Komunikacija poteka na podlagi intuicije medija ter s pomočjo nebeških bitij (angelov, nadangelov …), ki omogočijo mediju jasno komunikacijo s preminulo dušo te osebe.

Pomembno je vedeti!

 • Na seansi ne morem poklicati, kogarkoli si zaželiš, pokličem lahko le tistega, ki je pripravljen z nami komunicirati. Včasih je to oseba, ki si jo zaželiš slišati, včasih pa ne.
 • Kaj nam duše sporočajo? Zagotovo so to sporočila ljubezni. Sporočila, ki so za naše življenje pomembna in nam nudijo oporo skozi življenje ter nam omogočijo višje zavedanje. Tovrstna komunikacija prinašajo obilo olajšanja in občutka ljubezni.
 • Medijstvo po navadi poteka v obliki sproščenega pogovora.
 • Pomembno je, da si na pogovoru odprt/-a in sproščen/-a. Duša ti bo predala sporočila, ki so zate pomembna.
 • Če na kakšno vprašanje ne dobiš odgovora, je to zato, ker je duša ocenila, da to zate ni pomembno. Na te informacije nimam vpliva.
 • Lahko se zgodi, da sporočila ne pritečejo tako jasno, razumljivo. To se zgodi, če duše začutijo energije skepse, prevelikih pričakovanj, strahu, negotovosti.
 • OPOZORILO: Če iščete medija z namenom manipulacije ali pa pridobivanja materialnih informacij (zakaj je nekomu drugemu zapustil denar, kakšna so prave številke lota …) ali pa morda zato, da skeptično preverjaš usposobljenost medija, potem se je potrebno zavedati, da duša preminulega v taki komunikaciji ne bo sodelovala.
 • Medijstvo se svetuje vsaj 6 mesecev po odhodu duše iz fizičnega življenja, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje.

Meditacija s pokojno ljubljeno osebo***

Če ti ni dovolj, da ti kot medij prenesem sporočila tvojega ljubljenega pokojnega, potem se odloči, da se z njim srečaš. Srečanje je ponavadi lepo, močno čustveno, po meditaciji pa občutiš olajšanje, saj vidiš, da je s tvojim ljubljenim vse v najlepšem redu. Pomembno pri srečanju je, da si sproščen/-a in pripravljn/-a na srečanje. Prepustiti se moraš mojemu vodenju in glasu, brez razmišljanja in skepse, ali je vse to mogoče, ker ti lahko zagotovim, da to je mogoče.

Skupinska meditacija***

Razpisane termine in teme si pod zavihkom Meditacija v živo.

KAJ SO ACCESS BARSI?

Access barsi so ena od tehnik sproščanja, hkrati pa so mnogo več. Gre za terapijo, pri kateri z nežnim dotikom aktiviramo 32 točk na glavi. Že po 15 minutah terapije preidemo v theta stanje (to je stanje globoke relaksacije), ki aktivira samozdravljenje telesa.

KAJ LJUDJE MED TERAPIJO ČUTIJO?

Eni pravijo, da čisto nič, čeprav ta ‘nič’ nekaj je. Je prazna glava, torej glava, očiščena vsakodnevnih nešteto misli, ki ti ropotajo po glavi, ti pa jih ne moreš in ne moreš umiriti.

Drugi začutijo kakšno mravljinčenje po posameznih delih telesa, toploto, umirjenost.

Treti se ne spomnijo ničesar, ker padejo v globoko sprostitev in ko se terapija konča, čutijo lahkotnost, radost.

Večina ljudi se po bars seansi počuti lahkotno, sproščeno in popolnoma umirjeno.

KAJ PRIDOBIMO z ACCESS BARSI?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti in takoj opazni učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globlji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

KAJ VSE LAHKO SPREMENIŠ Z BARSI?

 • zdravje,
 • več občutka miru in zadovoljstva,
 • pomaga pri nespečnosti, motnjah spanja,
 • odpravlja anksioznost, tesnobo, depresijo,
 • zmanjša se število paničnih napadov (ali v celoti prenehajo),
 • pridobiš več energije,
 • tvoje telo je lahkotnejše,
 • več kreativnosti,
 • zmanjšanje fizičnih bolečin,
 • konec glavobolov,
 • boljši spanec,
 • konec težav s telesno težo,
 • jasnost,
 • boljši odnosi, več smeha in radosti
 • izboljšaš medosebne odnose,
 • imaš več jasnih ciljev in vizijo,
 • več lahkotnosti in svobode,
 • nič več stresa – umiri se kortizol,
 • pomaga pri težavah s telesno težo,
 • povečanje spolnosti,
 • kreativnost v zvezi z denarjem,
 • lajša telesne bolečine,
 • življenje na sploh postane lahkotnejše

KOLIKO ČASA TRAJA TRETMA?

Tretma traja od 60 do 90 minut. Dolžina je odvisna od tega, koliko časa se zadržimo na posamezni točki. To oceni terapevt.

Izvaja se v ležečem položaju, terapevt pa se nežno dotika posameznih točk na glavi.

KAJ SE DOGAJA MED BARS TERAPIJO?

Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase. S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

S prejemanjem Bars terapije omogočite, da se prikaže vaša svetloba, kar se pogosto prikaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v vašem življenju.

KAKO DOLGO TRAJA UČINEK BARS TERAPIJE?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, bodo s sproščanjem ujete energije nadaljevali za vedno. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še dinamično povečali. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

Kako pogosto naj bi prejemali Barse?

To je popolnoma odvisno od vas samih. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje?

Barsi učinkujejo takoj, najbolj dramatične učinke pa boste opazili od 3 do 4 tedne po terapiji.

ALI LAHKO BARSE IZVAJAMO NA OTROCIH IN DOJENČKIH?

Da, saj so otroci bolj odprti za te tretmaje in njihove učinke, kot smo to mi, odrasli. Zato je čas trajanja terapije pri otrocih krajši. Ponavadi kar sami povedo, kdaj se je terapija zaključila ali kdaj se terapevt pomakne s točke naprej.

ALI LAHKO BARSI POMAGAJO STAREJŠIM IN BOLNIM?

DA.

ALI LAHKO PREJEMAMO BARSE MED NOSEČNOSTJO?

Absolutno!

Ženske, ki so redno prejemale Barse med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod. Mnoge so se izognile vsem nezaželjenim stranskim učinkom.

ALI LAHKO BARSI KOMU ŠKODIJO?

Ne. Barsi ne morejo biti napačno narejeni in z njimi ne moremo nikomur škoditi.

CENA:

Prispevek:

80 eur / 1 tretma

180 eur / 3 tretmaji

360 eur / 6 tretmajev

540 eur / 10 tretmajev

Otroci do 10. leta: 40 eur/1 tretma

Mladostniki (od 11. do 18. leta): 50 eur/tretma

***OPOMBA: ŠEPET DOTIKA spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma, ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.

V centru lahko kupite tudi darilne bone. Za več informacij pokličite na 069 738 889 ali pišite na sepetdotika@gmail.com. Bonov ni mogoče zamenjati za denar. Prav tako se ne vrne denarja pri unovčitvi bona za storitev v znesku, ki je nižji kot vrednost bona.